TERMÉK KERESŐ

 

RÓLUNK

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam cégünket, a Sport Web Placc Kft-t!
A családi vállalkozásunk sportszer kiskereskedelemmel foglalkozik, amely egyéni vásárlókon túl, egyesületek, óvodák, iskolák eszközbeszerzésére illetve rehabilitációs segédeszközök beszerzésére is kiterjed. 

A célközönségünk igényeit felmérve alakítottuk ki a vállalkozásunkat, ezért döntöttünk úgy, hogy a sportszerpiacon webshop formájában jelenünk meg. Ezen túlmenően fontos számunkra az egyesületek, iskolák, óvodák képviselőivel a folyamatos, személyes kapcsolattartás, melyen keresztül az egyedi igényeket, elképzeléseket maradéktalanul tudjuk teljesíteni. 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött hiteles szaktanácsokkal, javaslatokkal tudunk segíteni a döntésekben. 

Az általunk forgalmazott márkák között megtalálhatóak a legnagyobb világmárkák termékei illetve a kevésbé ismert, de jó minőségű gyártók termékei is. 

Versenytársainktól kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mert az árképzésünknél nem kell belekalkulálnunk az üzletbérlési díját, a dolgozók bérét. 

Ha pedig további kérdése van, tanácsot kérne illetve személyre szabott ajánlatot szeretne kapni, hívjon bennünket bizalommal.

 

Üdvözlettel;

Szakács István

Ügyvezető

Sport Web Placc KFT

 

 

 


Klikflex

Forgalmazott márkák

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket a közösségi oldalainkon!

facebook instagram